Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Nā ʻōlelo aʻoaʻo mālama, ʻeke make-up āu e koho ai i ka pono?

ʻO ka ʻeke make-up he mea pono e loaʻa i kēlā me kēia kaikamahine makemake i ka make-up, akā ʻaʻole anei ʻo ia ka hihia e pono ai ʻoe e hoʻohuliʻeke make-upi luna i lalo e ʻimi ai i nā mea hana make-up āu e makemake ai i ka wā e hana ai ʻoe?E aʻo kākou pehea e hoʻonohonoho ai i kāu ʻeke make-up!

ʻO ka ʻeke make-up āu e lawe mau nei me ʻoe e hoʻopiha ʻia me nā mea pono āu e makemake ai.Eia naʻe, ua pahū paha kāu ʻeke make-up no kou makemake e lawe mai i nā mea āpau?ʻO ka hopena, ʻo ka nui o nā props e hoʻolilo iā ʻoe i kou manawa āpau e ʻimi ai i kahi mea, a hiki paha iā ʻoe ke hoʻopau i kāu mea aloha aloha ......
Inā maʻemaʻe a hoʻonohonoho ʻia kāu ʻeke make-up, e hōʻoluʻolu ʻoe.No laila he aha ke ʻano o ka ʻeke makeup ʻoi loa ka lawe ʻana, ʻo wai ka mea i koho maikaʻi loa, a he aha ke ʻano o ke ʻano?E kūkākūkā pū kākou.

1、 Pono e hoʻokomo ʻia ka ʻula a me nā pulupulu a me ka lipstick i loko o ka ʻeke ʻeke!
ʻAʻole ʻoe e manaʻo he mea koʻikoʻi ka loaʻa ʻana o kahi mea mai kāu ʻeke make-up?Inā mau nā mea ma kahi hoʻokahi, hiki iā ʻoe ke pale i ke kūlana o ka hiki ʻole ke loaʻa nā mea a me kāuʻeke make-upe maʻemaʻe a maʻemaʻe.Hiki iā ʻoe ke koho i kahi ʻeke makeup compact e mālama i kēia mau mea nani.

2、E hoʻohana i kahi ʻeke cushioned e pale i nā huahana makeup
Nui nā kaikamāhine i loaʻa ka ʻike o ka hoʻokuʻu ʻana i kā lākouʻeke make-upi ka lepo a nahaha i ko lakou pauda.He manaʻo maikaʻi ke koho ʻana i kahi ʻeke me nā mea cushioning no ka pale ʻana i kou make-up pauka i haki maʻalahi.

3、E hoʻohana i kahi ʻeke me ka puka nui e hōʻemi i ka manawa noi makeup
ʻOi loa i ke kakahiaka ke hana ʻoe a ʻaʻole lawa ka manawa e hana ai i kāu hana make-up, paipai mākou i kahi ʻeke me kahi puka nui e hiki ai iā ʻoe ke ʻimi koke i ka make-up āu e pono ai, a me kahi ʻano maʻalahi ke ʻike mai loko mai. .ʻOi aku ka maʻalahi o ka loaʻa ʻana o nā mea hana āu e makemake ai e hoʻohana inā ua māhele ʻia ka loko.

4、E mahele i ka ʻeke make-up i ʻelua
He mea maʻamau ka ʻike ʻana i nā wahine e lawe pū ana i kā lākou mea hoʻonaninani a pau, akā hoʻohana maoli ʻoe i nā mea a pau i loko o kāu ʻeke make-up?
E ʻoluʻolu e koʻikoʻi a hoʻokaʻawale i kāu ʻeke make-up i loko o kahi ʻeke make-up nui a i ʻole pahu no ka hoʻohana lōʻihi ma ka home a me kahi kumu hoʻohālike māmā āu e lawe mau ai me ʻoe.ʻO kēia ala, inā he ʻeke poʻohiwi kaulana a he ʻeke lima paha, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo maʻalahi i loko, a hiki iā ʻoe ke komo i nā ʻano ākea ākea, a e lilo pū ka huakaʻi i mea maʻalahi a maʻalahi.

5、E koho ʻaʻole maʻalahi i ke ʻano o ka hana ʻana i ka wai
Hiki ke holoi maʻemaʻe ka ʻeke make-up a i ʻole ke koho ʻia e koho i ka lepo, akā loaʻa nō hoʻi ka lōʻihi o ka mea, e like me ke ʻano PVC transparent.

https://www.longqinleather.com/high-end-leather-makeup-bag-female-portable-large-capacity-product/

Loaʻa nā ʻano like ʻole a me nā ʻano o nā ʻeke make-up, no laila e koho i ka mea i kūpono i kou pono a e aʻo e hoʻohana i kēlā me kēia kihi o kāu ʻeke make-up, no laila ʻaʻole pono ʻoe e hele i kāu ʻeke make-up no ka mea ʻaʻole hiki iā ʻoe ke loaʻa i kāu ʻeke make-up. mea paahana no ka mea ua piha!


Ka manawa hoʻouna: Nov-02-2022